Jani "Igor "Hirvimäki

Ryssä vaiko Neukku viha?

Venäjän presidentin Vladimir Putinin neuvonantajiin kuuluva valtiotieteilijä Sergei Markov varoittaa muun muassa Suomea ja Ruotsia venäläisvihamielisyydestä ja "russofobiasta". linkissä http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/69695-vladimir-putinin-lahipiiri-varoittaa-myos-suomea-tuloksena-voi-olla-kolmas

Voi hyvää päivää. Kun ei tiä oikein ketä tässä maassa enää uskoo?

Onko tämä kuitenkin Nato mielisten kirjoitus, vaiko ihan oikeasti Sergei ihmettelee miks Suomessa ollaan Ryssä vihamielisiä. Voisiko kattoa historiaa pikkasen ja toisekseen nykyään vievät työpaikkoja monilta aloilta etenkin Rakennus ja kuljetus puolelta.

Eikä Venäjä mitään ole kauheesti hyvää tehnyt Suomen nousuun, vaan Neuvostoliitto eli neukut tekivät tämän hyvän ja senkin ihan vahingossa.

Koska neukkujen tarkoitus oli saada Suomesta köyhä maa jolla ei olisi ollut varaa ostaa mitään itse, näin Suomi ehkä olisi vääjäämättä joutunut Neukkujen haltuun ja Suomi on ainut maa joka on maksanut kaikki sotakorvauksensa! Neukut aloitti sodan valehtelulla ja otti vielä aivan käsittämättömän paljon suomen maata itselle ja mitä muita Suomi kärsi mm. lähimmäisten kuolemiset, jopa jos pahasti voisi sanoa niin kuinka paljon suomessa olisi ihmisiä enemmän kun ei sotia olisi ollut?

Mut historia on historiaa tämä on nyky hetki Jopa Albert sanoi että En tiedä, millä aseilla kolmas maailmansota soditaan, mutta neljäs maailmansota tullaan sotimaan kepeillä ja kivillä. Nyky aselain puitteissa Suomen kansa jo tulee taistelemaan kepeillä ja kivillä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Ei ole helppoa olla Kremlin herra. Maailma näyttää pahalta joka suuntaan katsottuna.

Tolstoi kirjoitti aikoinaan, että vielä tulee päivä, jolloin Venäjän Tsaari näkee Venäjän rajat Kremlin tornista.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Tuskaa lisää sekin, että omiinkaan ei voi luottaa?

Erkki Joonala

Ei täällä turhaan ryssää pelätä/vihata. Ketkä Suomeen ovat hyökänneet viimeiset 800 vuotta? Kyllä kaikkeen on syynsä.

Toimituksen poiminnat